Over de kunstenaar

Meta André de la Porte
Schilderijen

Mijn stijl is te omschrijven als impressionistisch/expressionistisch met een realistische touch. Het gebruik van sterke kleuren, kleuropbouw en vermenging van kleuren komt voort uit eerdere teken- en aquareltechniek. Nu schilder ik met acrylverf. Het licht en de gelaagdheid in mijn werk brengen gevoel en diepte over.

Ik ben autodidactisch begonnen, maar krijg nu regelmatig les. Afgelopen najaar deed ik mee aan kunstbeurs NULLLLL2019 in Amersfoort. Ook ben ik lid van schildervereniging De Vrije Kwasten en met hen heb ik afgelopen voorjaar mee geschilderd aan het grootste schilderij van Hilversum voor de KWF-Kankerbestrijding. In het najaar van 2020 is mijn werk te zien tijdens de ADAF, de Annual Dutch Art Fair in Amsterdam.

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom in mijn atelier om een kijkje te nemen! Als je interesse hebt stuur dan een email of kijk op mijn social media.

Verkort
Het licht en de gelaagdheid in mijn schilderijen brengen gevoel en diepte over in een impressionistisch/expressionistisch stijl met een realistische touch.

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

Contactgegevens

Expositieadres: Atelier 28
Theetuin Heyligenberg
Heiligenbergerweg 1A
3833 AC Leusden

Contactgegevens
Meta André de la Porte
Arnhemseweg-Zuid 213-4
3817 CG Amersfoort

Email: metapaintings@gmail.com
Website: www.meta-andredelaporte.nl
instagram @meta_andrédelaporte
Facebook: Meta André de la Porte