Over de kunstenaar

Ina van Gessel
Tekeningen en schilderijen

Een tekendocent op de Pedagogische Academie heeft ervoor gezorgd dat mijn tekenplezier naar buiten kwam. Het verhaal van Aladdin uit de fles gaf me de inspiratie om door te gaan en nog steeds is dit beeld voor mij actueel.

Na het behalen van de aktes handvaardigheid en tekenen aan de academie te Emmen legde ik me aanvankelijk toe op keramiek, met als favoriete onderwerp mensen en in het bijzonder kinderen.

Sinds 1988 ben ik lid van schildersvereniging ELTA in Leusden. Een actieve vereniging waarin veel technieken en verschillende materialen aan bod komen aan de hand van een wisselend thema. Steeds weer een uitdaging om met verschillende materialen en technieken te werken.  
Ik groei en ontwikkel me nog iedere dag. Tekenen en schilderen is voor mij naast inspanning ook een goede uitlaatklep en ontspanning. Ik haal inspiratie uit het observeren van mens, dier en natuur, waarbij muziek en gedichten een belangrijke rol spelen.

Exposities tijdens de afgelopen jaren waren onder meer in Amersfoort: de Sint Joriskerk, museum Flehite, theeschenkerij SomethingElse en in Asten in het Museum Klok & Peel.

Voor bedrijven en particulieren werk ik regelmatig in opdracht.

Verkort
Voor mijn tekeningen en schilderijen haal ik inspiratie uit het observeren van mens, dier en natuur, waarbij muziek en gedichten een belangrijke rol spelen.

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

  

Contactgegevens

Expositieadres: Atelier 21
Dordogne 18
3831 EK  Leusden

 

Contactgegevens
Ina van Gessel
Telefoon: 06-22171293
Email: inavangessel@gmail.com
Website: www.inavangessel.nl