Over de kunstenaar

Marga Rabouw
Schilderijen

Ik teken al van jongs af aan, later gevolgd door aquarellessen van o.a. Coos Aardema uit Groningen. Toen acryl populair werd, wilde ik dit medium ook proberen en ik vond het geweldig. Ik volgde lessen bij Rolina van Vliet in Hoevelaken en Maria Kemps in Schijndel. Tegenwoordig schilder ik bijna alleen nog maar met acrylverf, alhoewel ik steeds meer zin krijg om ook olieverf uit te proberen.

Ik word geïnspireerd door vele dingen. Beelden uit de natuur, uit tijdschriften, of wat er in me opkomt na het maken van mindmaps. Doordat ik een opleiding volg aan de kunstacademie Artez in Zwolle, leer ik ook met andere materialen werken en op een andere manier denken en kijken. Nu schilder ik voornamelijk nog, maar ik ben van plan dit uit te breiden met andere disciplines. Ik hou van kleur maar wil in mijn toekomstige werk ook experimenteren met subtielere kleuren. Ik word gewoon heel blij van creatief doen en lesgeven aan kinderen en volwassenen.

Bij De Vrije Kwasten voel ik me al zo’n 16 jaar thuis en sinds kort ook in mijn nieuwe atelier aan de Olmenlaan. Wees daarom welkom in mijn atelier

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

Contactgegevens

Expositieadres: Atelier 14
Olmenlaan 8
3833 AV Leusden

Contactgegevens
Marga Rabouw
Kuperssingel 189
3833 JP Leusden

Telefoon: 06-27481413
Email: margarabouw63@gmail.com
Website: www.rabouwart.nl