Over de kunstenaar

Axel Veenendaal 
Schilderijen / beelden  

Van oorsprong kom ik uit Amsterdam maar inmiddels woon ik alweer 35 jaar in Leusden. Achter mijn huis heb ik een groot atelier, waar ik ook de schilderlessen geef. Al meer dan 15 jaar komen hier wekelijks/tweewekelijks meer dan 55 leerlingen ervaring opdoen in olieverf, acryl en mixed media. Ca. 250-300 werken in allerlei maten verlaten jaarlijks het atelier.   

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, gebaseerd op de enorme ervaring in mijn eigen werk en mijn eigen kijk op het lesgeven. Soms gaat het er ‘hard’ aan toe, maar lekker werken, durf, veel leren en gezelligheid staat hoog in het vaandel. De meeste leerlingen genieten hier al tussen de 7 en 15 jaar van.  

Ik maak ook werk in opdracht: of het nu een portret, een abstract, een naakt, een stilleven of een landschap is: Roept u maar. Het wordt altijd bijzonder!!  

Exposeren doe ik sinds 2002 in binnen- en buitenland. In Israël (waar ik ook een atelier heb) hangt en staat mijn werk in diverse galeries. Het hele jaar 2018 hebben zes beelden in een voetgangersgebied (Mamilla) gestaan.   

Voor 2019 staan weer exposities gepland in Hoogland, Den Haag, Middelburg (drie plaatsen tegelijk), Ma’ale Adumim (Israël) en Soesterberg.  

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

Contactgegevens

Expositieadres: Atelier 13
Esdoornhof 22
3831 XZ Leusden

Contactgegevens
Axel Veenendaal
Esdoornhof 22
3831 XZ Leusden

Telefoon: 06-51470500
Email: axel@axelv.nl
Website: www.axelv.nl