Over de kunstenaar

Lianda Beterams-Kreuk
Objecten

In het dagelijks leven ben ik creative producer & designer: script schrijven, filmen, regisseren, editen, audio-opnames coördineren en grafisch ontwerpen.
Als hobby vind ik het super leuk om bezig te zijn met het creëren van objecten van verschillende materialen, zoals hout, verf, gebruiksvoorwerpen, metalen voorwerpen en klei.
Het liefst recycle ik gebruikt materiaal. Goed voor het milieu, goedkoop en het stimuleert de fantasie. Er is altijd wel een basisidee, maar gaandeweg ontstaat er toch weer een verrassend resultaat.
Ik geniet als ik andere mensen blij kan maken met een door mij gemaakte creatie. Dat iemand niet iets koopt om het hebben, maar omdat die persoon een positief gevoel krijgt door iets wat ik tot stand heb gebracht. Daar doe ik het voor!

Verkort
Ik creëer objecten van verschillende (liefst gebruikte) materialen, zoals hout, verf, gebruiksvoorwerpen, metalen voorwerpen en klei.

Thema vrijheid
Doordat het een hobby is in plaats van mijn werk kan ik helemaal zelf bepalen wat ik maak en wanneer ik dat doe. Heerlijk, die vrijheid.

 

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

Contactgegevens

Contactgegevens Atelier 5
Lianda Beterams-Kreuk
John F. Kennedylaan 122
Woudenberg

Email: lianda@lianda.nl
website: www.lianda.nl