Over de kunstenaar

Jan van Hamersveld
Beelden

Beeldhouwen; helemaal mijn ding!!
Beeldhouwen heeft me gegrepen, en niet meer losgelaten.
Eerst ben ik zelf op ontdekking gegaan door lezen, gereedschappen uitproberen, stenen uitzoeken, enzovoort. Ik heb een aantal jaren lessen gevolgd. Bij de familie Antognazzi in Pietrasanta (Italië) heb ik ieder jaar een heerlijke werkplek om me verder te bekwamen in het werken met diverse soorten marmer. Geweldig om daar te mogen werken tussen deze artisani (vakmensen) en generaties beeldhouwhistorie. Ook de vele beeldhouwers die daar werken zijn een enorme stimulans.

Als een model/ontwerp naar m’n zin is ben ik niet meer te stuiten, bestaat er geen tijd meer en werk ik toe naar de vorm die ik in gedachten heb. Hakken naar de ruwe vorm en dan eindeloos raspen en schuren om de ideale lijn uit een beeld te halen. 

Ik exposeer graag om mijn enthousiasme waarmee ik aan mijn beelden werk over te brengen en hiervan iedereen te laten meegenieten. Mijn beelden zijn regelmatig ergens te bewonderen. Ik heb afgelopen jaar mijn vijfjarige opleiding afgerond aan de Academie Arendonk in België. Het heeft mijn werk zeker beïnvloed en sterker gemaakt.

Hebt u interesse in mijn beelden of wilt u informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Verkort
Beeldhouwen is voor mij hakken naar de ruwe vorm en dan eindeloos raspen en schuren om de ideale lijn uit een beeld te halen. 

 

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

Contactgegevens

Expositieadres : Atelier 24
Rosmolenstraat 144
3833 KK Leusden

 Contactgegevens
Jan van Hamersveld
Rosmolenstraat 144
3833 KK Leusden

Telefoon: 033 4566458 / 06 20596912
Email: j.v.hamersveld@hccnet.nl
Website: www.janvanhamersveld.nl