Over de kunstenaar

Patricia Kamminga 
Schilderijen  

In 2014 ben ik begonnen met schilderen tijdens mijn revalidatie in het revalidatiecentrum. Het schilderen gaf me naast uitdaging ook veel voldoening. Daarom besloot ik om op les te gaan, om te leren hoe en wat je met verf kunt. Die lessen heb ik met veel plezier gevolgd in een leuke groep in Haarlem. Nu ik sinds 1 september 2018 in Amersfoort woon ben ik nog op zoek naar een nieuwe plek om les te krijgen.   

Ik schilder graag portretten aan de hand van foto’s die ik mooi vind. Het is een zoektocht naar wat ik fijn vind om te schilderen. Dat is wel het belangrijkste voor mij. Een onderwerp waar ik blij van word, want je bent er lang mee bezig.  

Door te schilderen heb ik geleerd geduldig te zijn. Dat is soms nodig om zo in detail te werken. Ik werk vaak met acrylverf maar experimenteer ook graag met andere soorten verf. Ik probeer losser te worden in het schilderen en in het leven. Beide blijft een uitdaging.   

Dit is de eerste keer dat ik meedoe aan een expositie en ik ben erg benieuwd hoe het zal zijn om mijn schilderijen op deze manier te delen. Leuk je te ontmoeten!  

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Impressie van de kunstwerken

Klik op de miniaturen om de gehele foto te zien

Contactgegevens

Expositieadres: Atelier 5
Ruifweg 5 
3835 PN  Stoutenburg  

Contactgegevens 
Patricia Kamminga 
Van Randwijcklaan 213 
3815 MT  Amersfoort  

Telefoon: 06-30932497
Email: info@patriciakamminga.nl
Website: www.patriciakamminga.nl