Open Atelier Route verplaatst naar 17 en 18 april 2021

De geplande Open Atelier Route Leusden-Woudenberg 2020, die in het teken stond van 75 jaar Vrijheid, is zo anders verlopen dan we gedacht hadden. 

Door alle maatregelen en onzekerheden rondom het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om de route in 2020 niet door te laten gaan.
 
De Open Atelierroute 2020 zal in zijn geheel worden verplaatst naar zaterdag 17 en zondag 18 april 2021. Noteer het alvast in uw agenda.

Normaal gesproken wisselen we jaarlijks tussen Leusden en Woudenberg als vertrekpunt en locatie voor de overzichtsexpositie. Als bestuur hebben we besloten om in 2021 de route wederom te starten in Woudenberg. 

Op deze website staan de werken van de deelnemende kunstenaars, bij belangstelling kunt u contact opnemen met de kunstenaar. Ook vindt u hier de advertenties van sponsoren die de OAR een warm hart toe dragen en ons steunen.

Door financiële steun van de deelnemers en sponsoren hopen wij ook in 2021 weer een open atelierroute te kunnen organiseren. Mocht u ons willen steunen door vriend of sponsor van de OAR te worden, mail dan naar oarleusden@live.nl.

Wij danken iedereen voor het vertrouwen en de medewerking afgelopen tijd en wij hopen ook het komende jaar weer op u te kunnen rekenen.

Het bestuur van de OAR


Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter