Agenda Open Atelier Route 2020

Agenda Open Atelier Route 2020

  • Inschrijven is mogelijk vanaf 1 november 2019 tot en met 14 januari 2020.
  • Op 22 januari 2020 zal een bijeenkomst voor de deelnemende kunstenaars worden georganiseerd.
  • De Open Atelier Route vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 april 2020.
  • De overzichtstentoonstelling zal worden gehouden in het Cultuurhuis Woudenberg  op 17 (feestelijke opening), 18 en 19 april 2020. 

Inschrijven en kosten
Inschrijven vanaf 1 november 2019 tot en met 14 januari 2020 via deze link. De kosten bedragen 50 euro per deelnemende kunstenaar. Voorwaarde voor deelname is dat de deelnemer woonachtig is binnen de gemeente Leusden of Woudenberg of dat de expositieruimte zich in een van deze gemeentes bevindt. Het is mogelijk dat meerdere kunstenaars op één locatie exposeren. Heb je vragen hieromtrent mail gerust.


Expositie Jong Talent
Jonge kunstenaars tussen 15 en 21 jaar kunnen zich aanmelden voor de expositie Jong Talent. De locatie wordt later bekend gemaakt. Evelien Kooloos zal deze expositie voor jonge kunstenaars begeleiden. Deelname is gratis.  Aanmelden kan vanaf 1 november 2019 tot en met 14 januari 2020 via deze link


Vlaggen voor de deelnemers
Deelnemers hebben aangegeven behoefte te hebben aan een eenduidige uiting van deelname gedurende de Open Atelier Route. In 2020 zullen vlaggen beschikbaar komen die tegen kostprijs te koop zijn. Bij de inschrijving kun je aangeven of je een vlag wilt kopen. 


Ingezonden nieuws
De Open Atelier Route is van en voor kunstenaars, bezoekers én sponsoren. Wij nodigen je uit om een bijdrage te leveren aan de nieuwsbrief. Mail jouw bijdrage onder vermelding van “bijdrage nieuwsbrief”. 


Hulp gevraagd
Het bestuur kan het niet alleen, wij hebben jouw hulp nodig en zullen via de nieuwsbrief hierover communiceren.

  • We zijn op zoek naar twee mensen die de taak van Kascommissie op zich willen nemen. Meld je aan voor 1 november 2019 via de mail onder vermelding van “kascommissie”. Gerard Hilderink (penningmeester) zal daarna contact met je opnemen.
  • Heb je ideeën, tips of wil je helpen, laat het horen via de mail.

Delen op Sociale media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter